Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ESDi dissenya els mallots que portaran les gimnastes de rítmica durant la presentació del Mundial de Brasil 2014

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 ESDidissenyamallotsgimnastesritmicaMundialBrasil2014

 L’Escola Superior de Disseny ESDi-URL / Centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra ha acceptat la proposta de dissenyar els mallots que vestiran les gimnastes de Rítmica, durant la coreografia que realitzaran en la presentació de la Selecció Española de Futbol al Mundial de Brasil 2014.

 L’encàrrec ve de part d’Ona Carbonell, la primera nedadora de l’equip de sincronitzada que cursa quart de carrera a l’ESDi-URL.

 I és que no és la primera vegada que l’ESDi col·labora per idear les peces de roba per a esportistes, ja que l’any passat també ho va fer amb els banyadors de les coreografies individual lliure i tècnic, a més de les de l’equip lliure.

 Serà la segona vegada que un equip d’esportistes lluirà uns mallots dissenyats per l’ESDi, concretament per Marina Castán, Cristina Real, Miguel Gonzalez i Ona Carbonell.

 Encarna Ruiz, cap de la unitat de tendències i innovació i responsable de la investigació ESDiColor_LAB, ha assegurat que l’equip creatiu “ja s’ha posat en marxa per la conceptualització d’una peça plena de color, energia i molta, però que molta, samba”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere