Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Anuncien l’obertura d’un laboratori de la ‘vaca bruna’ a la Seu d’Urgell

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20140129190025_500

 El diputat de CiU al Parlament de Catalunya i alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha anunciat aquest dimecres l’obertura aquest any d’un centre de desenvolupament i control de la vaca de raça ‘bruna’ del Pirineu a l’Escola Agrària de la Seu, amb una inversió de 110.000 euros.

 Batalla ha fet aquestes declaracions a la comissió d’Agricultura del Parlament durant el debat d’una proposta de resolució del PSC reclamant la continuïtat del Laboratori de Sanitat Ramadera, que ha defensat el diputat socialista i regidor de la Seu d’Urgell, Óscar Ordeig, el substitut al Parlament de l’alcalde de Lleida Àngel Ros.

 El diputat convergent ha lamentat que Ordeig “utilitzi el Parlament per reproduir el debat de l’Ajuntament per interessos partidistes”, segons un comunicat de CiU.

Batalla ha remarcat que la decisió de la Generalitat de reubicar els laboratoris de sanitat ramadera de tot Catalunya a les instal·lacions que deixa lliure l’Irta a la Universitat de Lleida (UdL) pretén una eficiència, una seguretat i una qualificació tècnica del laboratori més grans.

 El convergent ha precisat que totes les persones que treballaven al laboratori de la Seu d’Urgell segueixen treballant en altres tasques de la Conselleria d’Agricultura a l’Alt Urgell amb la mateixa categoria laboral que tenien.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere