Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola Politècnica Superior fa 40 anys / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

934f1bd0-8734-47ee-9349-683be6e2d4dd_b

 El gener de 1974 s’inaugurava el primer curs acadèmic de l’aleshores Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica, integrada a la Universitat Politècnica de Barcelona.

 Des d’aleshores, i al llarg de quaranta anys, la “Politècnica”, primer en el marc de la UPC i després, des de 1992, integrada com a Escola Politècnica Superior en el si de la Universitat de Girona, ha format professionals en el camp de l’enginyeria, l’arquitectura, la informàtica, el disseny i l’alimentació, i ha desenvolupat tant un ingent treball en l’àmbit de la investigació com un intercanvi sòlid d’experiències amb el teixit productiu de les comarques gironines, a través del Patronat de l’EPS.   

 El 18 de febrer, a les sis de la tarda, a l’edifici Politècnica II del Campus de Montilivi, es farà un acte acadèmic per commemorar aquesta efemèride, amb presència del Dr. Sergi Bonet, rector de la Universitat de Girona, i del Dr. Joaquim Salvi, director de l’Escola Politècnica Superior de la UdG.

 En el decurs de l’acte, al qual també assistirà Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, es presentarà el llibre del 40è aniversari i es lliurarà la Medalla de la Universitat de Girona al Dr. Josep Arnau i Figuerola.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere