Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’alumnat del Taller de vídeo Trastorn visual de l’UJI exhibeix els seus curts al Paranimf

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

-com-noticies-2014-02-1q-trastorn-visual-video

 L’estudiantat que ha participat en el taller de vídeo Trastorn visual del primer semestre del curso 2013/2014 organitzat per l’Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I projectarà dijous 6 de febrer de 2014 a les 20 hores en el Paranimf els curtmetratges realitzats durant el curs. L’entrada és lliure fins completar l’aforament.

 Trastorn visual és un taller de vídeo dirigit a totes aquelles persones que volen expressar-se mitjançant el vídeo sense tenir coneixements o experiència previs, i el seu objectiu és trobar una forma adient d’expressar una idea amb unes eines bàsiques i senzilles. Al llarg de les 82 hores que dura el taller, l’alumnat ha de realitzar un curtmetratge senzill, d’uns tres minuts de duració. Són exercicis de final de taller, generalment primeres obres, les que es presenten per primera vegada tant per als participants en el curs com per al públic en general.

 El SASC organitza durant el curs diversos tallers, com el taller de còmics que es desenvoluparà de l’11 de febrer al 8 d’abril de 2014. Aquest taller tracta el procés de creació d’una historieta, i hi aporta els coneixements bàsics, normes i trucs essencials perquè l’alumnat siga capaç de realitzar un còmic. El curs, de 30 hores de durada s’iniciarà amb un repàs amb perspectiva històrica del que ha sigut la historieta com a expressió artística. També aborda nocions pràctiques, com ara la idea, el guió, l’esborrany, la composició de la pàgina, la maquetació i la presentació de la historieta, perquè l’alumnat desenvolupe la seua pròpia historieta.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere