Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Fundació Vidal i Barraquer celebra el seu 50 aniversari / URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

50aniversariFVB

El divendres 7 de febrer, de 9 h a 17.30 h, tindrà lloc la jornada anual de la Fundació Vidal i Barraquer-URL, que coincideix amb els 50 anys de la seva creació.

 La trobada, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer (FVB) – Universitat Ramon Llull (URL), tractarà sobre “El model biopsicosocial: reptes i oportunitats. Debat sobre el model, propostes i revisió d’experiències que han reeixit” i tindrà lloc a l’Auditori CaixaForum del Centre Social i Cultural de l’Obra social “la caixa” (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona).

 La inauguració comptarà amb la participació del rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell; el president del Patronat de la Fundació Vidal i Barraquer, Ramon M. Nogués; i el director general de la FVB, Manuel Romero.

 Durant la jornada hi haurà dues taules rodones: “Les oportunitats del model biopsicosiocial” i “Aplicacions del model a la clínica”. Alhora, tindran lloc dues conferències destacades. La primera, “El model bio-psico-social: els reptes”, a càrrec d’Hugo Bleichmar, i la segona, “El diagnòstic en el model bio-psico-social”, a càrrec de Jorge Tizón.

 La jornada comptarà amb una intervenció de Xavier Trias, alcalde de Barcelona, juntament amb Jordi Font, psiquiatre, filòsof i teòleg, fundador de la FVB, i guardonat amb la Medalla Narcís Monturiol per al progrés científic i tecnològic (2004).

 L’acte el clausurarà el conseller del Departament de Justícia, Germà Gordó; i del cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere