Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ETSEE-UPV organitza EXCO 2014

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

EXPO 2014

L’ETSEE-UPV organitza a Fira València, de l’11 al 14 de febrer, la 28a edició d’EXCO, el Saló Internacional de la Construcció

 L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de l’Edificació de la Universitat Politècnica de València (ETSEE-UPV) organitza EXCO 2014, la 28a edició del Saló Internacional de la Construcció que, amb motiu de CEVISAMA 2014 (Saló Internacional de Ceràmica per a Arquitectura, Equipament de Bany, Pedra Natural, Matèries Primeres, Esmalts i Colors Ceràmics, Frites i Maquinària), tindrà lloc a Fira València de l’11 al 14 de febrer del 2014.

 La present edició d’EXCO inclou des d’una sèrie de conferències de professors de diferents universitats i tècnics amb àmplia experiència professional fins a una exposició, passant per la realització d’un conjunt de tallers sobre temes relacionats amb la construcció que pretenen complementar la formació tècnica de l’alumnat.

“Vida més enllà de la bombolla immobiliària. Una altra professió és possible”, per a arrancar les conferències

 Les conferències, que tindran lloc a l’auditori del Centre d’Esdeveniments de Fira València i seran d’accés lliure, començaran el dimecres 12 de febrer, a les 10.30 hores, amb la ponència d’Enrique Castany, arquitecte i professor de la Universitat d’Alcalá, “Vida més enllà de la bombolla immobiliària. Una altra professió és possible”.

 El mateix dimecres, a partir de les 16.00 hores, l’arquitecte tècnic Octavio Casp mostrarà les similituds i diferències de l’arquitectura actual a Espanya a través de la xarrada “El projecte arquitectònic, una mirada a l’exterior”.

 El dijous 13, a les 10.30 hores, arribarà el torn de Juan Manuel Valiente, arquitecte tècnic i exprofessor de l’ETSEE-UPV, que defensarà la multidisciplinarietat i el rigor que demana tota intervenció en la seua conferència “El patrimoni com a compromís”.

 A la vesprada, des de les 16.00 hores, l’arquitecte Josep Ramón Soler, soci director de Windmill Structural Consultants i professor de la Universitat Europea de València, explicarà mitjançant un cas pràctic la importància dels “Equilibris en segon ordre: l’altre paper de la geometria”.

 Finalment, el divendres 14, Antonella Guida i Antonio Conte, arquitectes de la Università degli Studi de la Basilicata, mostraran a partir de les 10.30 hores els treballs d’aixecament i investigació que actualment du a terme el seu equip a la zona de Matera (Itàlia).

 

Més de 50 panells componen l’exposició “Tecnologia i investigació científica en edificació”

 EXCO 2014 inclou també una exposició, la qual, sota el títol de “Tecnologia i investigació científica en investigació”, reuneix més de 50 panells que s’exposaran fins al 14 de febrer al Centre d’Esdeveniments.

 En la mostra, realitzada amb un canvi substancial d’enfocament respecte d’anys precedents, hi han participat professors de l’ETSEE-UPV. Ha tingut un comitè científic i un comissariat propis, i se n’ha publicat un catàleg.

 

7 tallers d’inscripció gratuïta

 Al costat de les conferències i l’exposició, EXCO_2014 ofereix també set tallers d’inscripció gratuïta que tindran lloc dimecres 12 i dijous 13 de febrer al Centre d’Esdeveniments de Fira València, i als quals poden apuntar-se les persones interessades, adreçant-se a la Consergeria de l’ETSEE-UPV.

 D’una temàtica molt variada, els tallers són els següents: “Presentacions efectives: com es parla en públic” (dirigit per Carola Aparicio), “English resources applying for a job (Recursos en anglès per a sol·licitar un treball)” (Enrique David Llácer), “Aprèn construint” (Vicente Ordura, Alejandro Laveda, Miracle Iborra, José Manuel Gandía i María Isabel Giner), “La màgia de les estructures de paper” (José Miguel Molinés i Jaime Llinares), “Presentacions dinàmiques amb Prezi.com” (Jaume Monfort), “Taller de fotografia” (Pablo Rodríguez) i “Construcció amb superfícies singulars” (Francisco Javier Sanchis i Ígor Fernández).

 

Dos alumnes de la UPV, premiats en CEVISAMA 2014 en la categoria de Disseny de bany

 D’altra banda, dins de CEVISAMA 2014, dos alumnes de la UPV, Desirée Sánchez i Salvador Albert Montoro, han sigut guardonats en el Concurs de Disseny Ceràmic i Disseny de Bany de Cevisama Lab, en el qual han obtingut el segon premi en la categoria de Disseny de bany amb el seu projecte COMPACTelo.

 El jurat, compost per José Castellano (president de l’Associació d’Investigació de les Indústries Ceràmiques, AICE), Fran Clausell (Ideoestudi), Antonio Flores (El Periódico del Azulejo), el dissenyador Juan Martínez i Ana Nebot (Keraben), ha subratllat “l’elegància” de la proposta, basada en la creació d’un bany compacte i versàtil, una nova concepció d’un espai d’interrelació entre els diferents usuaris amb accessos independents als diversos elements que componen el bany.

 Aquest treball, com la resta dels seleccionats, es podrà contemplar durant el transcurs de CEVISAMA (de l’11 al 14 de febrer) als pavellons 2 i 4 de Fira València, al costat de l’exposició de Trans-hitos.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere