Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

VIII Jornades Visions d’Amèrica Llatina La sobirania dels pobles / URV / UdL / UdG / UPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

americalatina_0

Les “VIII Jornades Visions d’Amèrica Llatina La Sobirania dels pobles” tenen lloc els dies 12 i 19 de febrer, organitzades per quatre universitats catalanes. Ofereixen quatre sessions, centrades en diferents sobiranies de la regió, i la inscripció està oberta fins al dia 11 de febrer.

 La primera sessió al matí tracta de: Sobirania indígena transnacional: món andí, i l’imparteix Víctor Bretón, professor d’Antropologia Social a la UdL i coordinador del Grup Interdisciplinar d’Estudis de Desenvolupament Multicultural.

 La segona a la tarda és: Sobirania nacional i lluita política a Puerto Rico, a càrrec de Salvador Martí, professor de Ciència Política i membre del Instituto de Iberomérica a la Universidad de Salamanca i del Centre de Relacions Internacionals CIDOB.

 La tercera sessió porta per títol: Els “petits drets”, arxipièlags de sobiranies a Centreamèrica. Va a càrrec de Mònica Martínez, investigadora en el marc del programa Juan de la Cierva de la UB , en el Grup de Cultures Indígenes i Afroamericanes.

 La quarta sessió és: Sobirania dels pobles indígenes a Mèxic. L’imparteix Marco Aparicio, professor de Dret Constitucional a la UdG i coordinador del projecte Els drets dels pobles indígenes a l’Amèrica Llatina.

 Les sessions, els dies 12 i 19 de febrer, són de 9, 30 h. a 13,30 h. i de 15, 30 h. a 19,30 h. a la sala de juntes del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

 Les Jornades estan organitzades pel Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària, l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació de la UdL, l’Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG i UPF Solidària, amb el suport del Comitè Òscar Romero.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere