Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La gestió de patents: un factor clau en l’estratègia de les principals empreses TIC / LA Salle-URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 sello-patentado-mostrando-patentes

 El proper 14 de febrer La Salle – URL – AMETIC organitza un debat sobre la influència de la propietat industrial a les empreses TIC d’Espanya.

 Les companyies tecnològiques segueixen al peu del canó en una guerra de patents que no sembla estar prop de la seva fi. La propietat industrial s’ha convertit en l’element clau d’una lluita estratègica que està modelant l’industria de la telefonia mòbil. Moviments com la compra de Motorola per part de Google per 12.500 milions de dòlars i la seva posterior venta pocs mesos després a Lenovo per 2.900 milions de dòlars (una quarta part del que va costar) només es poden entendre tenint en compte que només les grans empreses com Google en poden sortir beneficiades.

 Quin és el paper de les altres empreses en aquest escenari? Tenen les nostres empreses TIC opcions per monetitzar la seva innovació i millorar la seva competitivitat gràcies a les patents? El proper 14 de febrer, el club de Innovación La Salle – AMETIC ha organitzat un debat que proposa analitzar la infuència de la propietat industrial en les empreses del nostre país. L’esdeveniment comptarà amb la presència d’Enric Batalla, broquer de patents a l’empresa Tynax a Silicon Valley.♦ 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere