Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Gairebé 1.600 persones ja han visitat l’exposició “Art contemporani a El Carme. Fundació Sorigué”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

carme_1

 Des del passat 28 de novembre, data de la inauguració de la sala d’exposicions del Centre Cultural El Carme de Badalona, gairebé 1.600 persones han visitat la mostra «Art contemporani a El Carme. Fundació Sorigué», una exposició organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona, a través del Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura, l’Ajuntament de Badalona i la Fundació Sorigué. Així mateix, més de 120 persones han participat en les visites guiades gratuïtes a l’exposició que ofereix el consistori tots els diumenges de 12 a 13 h.

 La mostra, que romandrà oberta fins al 30 de març, inclou una selecció d’obres escultòriques i fotogràfiques d’artistes de primera línia internacional pertanyents a la col·lecció de la Fundació Sorigué. Constitueix una reflexió sobre l’existència, el pas del temps, la presència del caos o la soledat de l’ésser humà. Entre els artistes representats hi ha Kiki Smith, Tony Cragg, Leonard McComb, Edgar de Souza, Chema Madoz, David Hockney, John Coplans, Cristina Iglesias, Julio Vaquero i Alberto García-Alix.  

 La vicerectora de Relacions Institucionals i Cultura, Dra. Lourdes Cirlot, està molt satisfeta amb el gran nombre de visites que està tenint l’exposició, i creu que «és molt important per a la societat establir contacte amb les obres de l’art més contemporani, ja que aquestes expressen molt sovint d’una manera metafòrica els problemes inherents a les persones en el món actual».

 A l’edifici d’El Carme, la UB també hi ofereix cursos d’idiomes impartits a través de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat, cursos temàtics de reciclatge professional, de caràcter cultural sobre literatura, història i música clàssica, cursos de formació per a les proves d’accés a la universitat i formació per a més grans de 55 anys.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere