Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Tercera edició del seminari sobre eines de mediació per a líders / UdA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Universitat d’Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2014, oferirà una tercera edició del seminari sobre “Eines de mediació per millorar el lideratge en la gestió d’equips”. Aquest seminari, que compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a estudiants d’administració d’empreses, educació i infermeria, a tècnics i directors de recursos humans, i sobretot a tots els professionals que tinguin al seu càrrec la gestió d’equips de treball. S’impartirà a la mateixa Universitat els propers dies 17, 18 i 19 de març.

 Quan es pensa en un bon líder d’equips es coincideix en la necessitat que sigui algú que sàpiga motivar el seu equip de treball. L’aparició de conflictes i desacords en equips de treball és un fet natural però que a la vegada suposa una amenaça per a la cohesió i la motivació de l’equip. Per aquest motiu el taller proposa eines de mediació que reforcen les habilitats directives a l’hora de detectar, prevenir i gestionar els desacords que puguin afectar l’equip.

 La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere