Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Giza, la niña de la maleta”, millor llargmetratge del Festival de Cinema Jueu de Punta del Este / URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 documental

 L’estrena del documental “Giza, la niña de la maleta” ha resultat ser un èxit aclaparador al Festival de Cinema Jueu de Punta del Este, a l’Uruguai. Ha rebut el primer premi absolut al millor llargmetratge, tant per a pel·lícules documentals com ficcionals, i el Premi Jaim de l’organització.

 En aquest festival no hi ha jurat convencional i els premis els decideix el públic assistent. Aquest documental és una coproducció de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i de la Universidad ORT de l’Uruguai, amb guió i direcció de David Serrano, realització fotografia i muntatge de Jaume Benet i documentació, ajudant de guió i producció de Sílvia Morón, tots tres professors de la casa.

 Al documental, s’hi narra la història de Giza Alterwajn, l’última supervivent del gueto de Varsòvia, a partir del moment que descobreix que la seva família d’acollida fora del gueto l’havia estat buscant durant seixanta-cinc anys. El documental té el suport de l’Associació Israeliana de l’Uruguai, el Consulat uruguaià a Barcelona i l’institut Yad Vashem d’Israel.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere