Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ja es poden presentar propostes al V Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran aliments

Des del 5 de febrer i fins el 12 de març es poden presentar propostes al V Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow/Universitat Rovira i Virgili de Desenvolupament Sostenible. El lema d’enguany és: “Producció i consum més sostenibles: els aliments”.

 La temàtica de l’edició d’enguany convida a reflexionar sobre els models de producció i de consum d’aliments: impactes ambientals de les males pràctiques i exemples de bones pràctiques, que han de conduir a un desenvolupament més sostenible.

 El primer premi està dotat amb 200 euros, el segon amb 100 euros i el tercer, amb 50 euros. Els treballs guanyadors també rebran un exemplar del llibre “Desenvolupament Sostenible”, publicat per la Càtedra Dow/URV.

 Aquest concurs està adreçat a tots els membres de la comunitat universitària de la URV, siguin estudiants, PAS o PDI. L’objectiu és estimular tothom a reflexionar sobre la sostenibilitat de l’entorn, les activitats, hàbits, etc. a partir de la fotografia.

 El lliurament de premis se celebrarà en el marc de les VII Jornades de Química Verda, del 2 al 4 d’abril, que organitza la Facultat de Química de la URV.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere