Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Declaració del Consell de Direcció de la Universitat de Vic a favor de la consulta del 9N

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

comodí

 El Consell de Direcció de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha fet públic un manifest sobre el procés de consulta del 9 de novembre de 2014, seguint els passos d’altres universitats catalanes.

 Declaració del Consell de Direcció de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya sobre el procés de consulta del 9 de novembre de 2014

 La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, com a institució, s’inspira en uns valors que es troben en clara sintonia amb la realitat social i territorial que l’envolta. Fa seus els principis de llibertat, democràcia, justícia, igualtat, solidaritat i pluralitat propis de les societats obertes, i la comunitat universitària, i en especial els seus òrgans de govern, vetllen per donar plena efectivitat a aquests principis.
 Davant el debat públic generat entorn a la consulta sobre el futur de Catalunya, prevista per al proper 9 de novembre de 2014, el Consell de Direcció de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, reunit en data 4 de febrer de 2014, ha aprovat la declaració següent, que ha rebut el suport dels consells de direcció dels diferents centres que la integren:
1. La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya manifesta el seu respecte cap a les diverses opinions que al llarg del procés s’expressin de forma democràtica i des del respecte a les institucions pròpies de Catalunya.
2. Considera que és important generar diàleg i opinió respecte al futur de Catalunya. En aquest sentit, ha contribuït al debat entorn a aquesta qüestió i s’ofereix a continuar promovent-lo.
3. Remarca la importància de l’Educació Superior en l’estímul dels ideals humans individuals i socials, i fa notar la necessitat de fer especial atenció a aquest àmbit.
4. Dóna suport al procés iniciat per realitzar una consulta sobre el futur de Catalunya i manifesta la seva voluntat de col·laborar en aquest sentit amb les institucions catalanes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere