Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Espaitec i l’empresa Grupo Ceteck assisteixen al III Foro Transfiere de Màlaga / UJI

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

-com-noticies-2014-02-1q-espaitec-Foro_Transfiere

 El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) participa en la tercera edició del Foro Transfiere, un esdeveniment de dos dies de durada considerat com la principal trobada estatal de transferència de tecnologia que s’està celebrant a Màlaga. Després de l’èxit obtingut per empreses instal·lades en Espaitec en edicions anteriors, el parc de Castelló acudeix per tercer any consecutiu a aquest esdeveniment i aquesta vegada ho fa amb el Grup Ceteck, un conjunt d’enginyeres multidisciplinària amb seu en l’edifici Espaitec 2, que treballa per a l’optimització de processos productius i la sostenibilitat ambiental a través de l’aplicació de la intel·ligència artificial.

 Ceteck, en qualitat d’oferent de tecnologia, ha tingut una atapeïda agenda amb 16 reunions durant els dos dies del fòrum. Per a programar les reunions, les empreses i entitats participants ofereixen i demanden la seua tecnologia en una plataforma online prèvia a l’esdeveniment, de manera que el fòrum serveix com a punt de trobada i negociació. Des de l’empresa s’està realitzant un balanç molt positiu de la seua participació en aquest esdeveniment, «el fet que les reunions siguen programades en funció de necessitats concretes ofereix moltes possibilitats. Es tracta de trobades de 30 minuts on l’altra part ja coneix la tecnologia i té una necessitat a cobrir, amb el que les possibilitats de comercialització són molt elevades. De fet, esperem tancar amb èxit 2 de les 6 reunions mantingudes ahir», ha explicat Diego Falagian, director comercial i de nous negocis de Ceteck.

 Cal destacar que Espaitec assisteix al Foro Transfiere en qualitat de parc membre de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE), entitat que ha aprovat la celebració de la seua primera assemblea general en el parc de Castelló per al pròxim mes de maig, un esdeveniment que reunirà als màxims representants del conjunt de parcs científics i tecnològics d’àmbit nacional. Durant el fòrum, Paco Negre, director general d’Espaitec, també ha assistit a diverses reunions presentant el conjunt d’empreses i grups de recerca vinculats al parc, a través de trobades amb diverses plataformes tecnològiques amb les quals va avaluar futures formes de col·laboració.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere