Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Debat sobre ‘La gestió de la interculturalitat: una necessitat emergent’ / ACUP

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

interculturalitat foto[1]

 L’acte tindrà lloc en el marc del cicle ‘Els debats de RecerCaixa’ organitzat per “La Caixa” i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, que tracta d’obrir un espai de diàleg per reflexionar sobre temes d’actualitat de gran interès social que en aquest moment requereixen una especial atenció, tant pel context actual de crisi com per millorar la cohesió i el benestar social. El tema que es debatrà en aquesta ocasió és objecte d’estudi i anàlisi per part de diferents investigadors del programa RecerCaixa, que a través de la seva recerca volen oferir eines de treball, coneixement i estratègies que contribueixin a aportar recursos i impulsar canvis per avançar positivament en tots aquests àmbits. L’objectiu final del cicle, que consta de tres debats, es donar a conèixer als ciutadans les millores que poden aportar aquests treballs de recerca en curs i facilitar l’intercanvi d’opinions i experiències en relació als temes que tracten, així com el networking entre els mateixos experts, per tal d’impulsar un debat constructiu i extreure algunes conclusions útils.

 En el debat sobre ‘La gestió de la interculturalitat: una necessitat emergent’ intervindran Andreu Domingo. Director del Centre d’Estudis Demogràfics (CED); Joan Esteban. Investigador de l’Institut d’Anàlisi Econòmica (IAE); Fidel Molina. Professor del Departament de Geografia i Sociologia. Universitat de Lleida (UdL); i Mireia Trench. Investigadora principal del Grup de Recerca en Espais Interculturals, Llengües i Identitats (GREILI-UPF). Moderarà Miguel Ángel Essomba, director Centre UNESCO de Catalunya.♦

HORA: de 19.00 a 20.30 h. LLOC: Palau Macaya de l’Obra Social ”la Caixa” (sala d’actes, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona).

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere