Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou programa de la UAB per impulsar l’emprenedoria

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UABemprenbaner812

 La Universitat Autònoma de Barcelona ha posat en marxa el  programa UAB Emprèn, orientat a la formació d’emprenedors i a la generació i conceptualització d’idees fruit de la interacció de les persones, estimulant la creativitat i el treball en grup. El Programa s’adreça a tota la comunitat universitària, aglutina totes les accions d’educació en emprenedoria -una de les prioritats de l’Estratègia Europa2020- que es duen a terme al campus i respon a la voluntat de la Universitat de contribuir al desenvolupament socioeconòmic del territori.

 El Programa recull les activitats de formació, divulgació i promoció de l’emprenedoria que organitzen les diferents entitats i serveis de la Universitat i que formen la Xarxa UAB d’Emprenedoria; els serveis de suport i d’assessorament adreçats als membres de la comunitat universitària interessats en endegar o participar en un projecte emprenedor de qualsevol àmbit de coneixement i un conjunt de recursos informatius d’utilitat per a les persones emprenedores.

 UAB Emprèn pretén superar l’enfocament individualista de l’emprenedoria, impulsant la construcció d’equips, el cotreball (coworking) i l’intercanvi d’experiències. Amb aquest objectiu s’han implementat dos espais compartits de treball, a l’edifici ETC i a l’edifici Eureka, aquest últim dedicat només als investigadors, on els emprenedors podran desenvolupar les seves idees i projectes.

Web oficial de Programa
UAB Emprèn … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere