Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern impulsa l’economia de Tarragona amb el valor turístic i gastronòmic del calçot / IRTA / UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20140214175706_500

 La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha impulsat el Projecte Calçot 2020, que preveu impulsar els valors turístics i gastronòmics d’aquest producte com a element dinamitzador de l’economia de Tarragona, un projecte que el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, ha presentat aquesta setmana a la jornada tècnica ‘Calçot de Valls Horitzó 2020. Tecnologia i Territori’.

 Amb aquesta iniciativa, el Govern també pretén fomentar la investigació i la promoció de qualitat en el cultiu del calçot a Catalunya, el que ha contribuït al reconeixement de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls, ha informat el departament que dirigeix Josep Maria Pelegrí aquest divendres en un comunicat.

 En els últims vuit anys, el Govern ha destinat més de 150.000 euros a la investigació al calçot a través de l’Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Fundació Miquel Agustí (FMA), que integra membres de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere