Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui acaba el 1r Congrés d’ocupació i desenvolupament professional “JOBarcelona”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

1392644432310

Destinat a universitaris que ja estiguin cursant tercer de carrera i joves titulats menors de 30 anys.

 L’esdeveniment que es celebra al Palau de Congressos de Catalunya, ha durat dos dies acabant avui.
 En el marc d´aquesta trobada, unes 80 empreses punteres i de referència en diferents sectors han presentat, en conjunt, 1.500 ofertes de feina corresponents a diversos perfils per cobrir vacants actuals principalment a Barcelona, però també a destins internacionals. Està previst que finalment més de 6.000 joves participin a l´esdeveniment.

 A través de la plataforma de selecció virtual JOBjust4U, els joves poden identificar, consultar i inscriure´s a les diferents ofertes de feina que s´ofereixen: beques, pràctiques, programes de formació i contractes de treball. A més, es dóna l´opció de complementar el perfil professional amb un videocurrículum, projectes publicats o documents d´interès que aportin valor afegit i diferencial.

 El sistema filtrarà automàticament les candidatures rebudes per ajustar-les als requeriments de cada lloc de feina i establir una connexió més acurada. Així doncs, durant els dies de congrés, els reclutadors de recursos humans de cada empresa entrevistaran als joves seleccionats prèviament, que optaran a entrar en el procés per cobrir les respectives vacants. 

 A més, els assistents a JOBarcelona també poden participar a més de 60 conferències corporatives d´empreses i a tallers pràctics per conèixer les claus per preparar un procés de recerca de feina i accedir al mercat laboral per primera vegada.

 Així mateix, al Córner Barcelona Treball l´equip tècnic de Barcelona Activa imparteix sessions per conèixer i inscriure´s a la Plataforma Empresa Ocupació. Es tracta d´una base de dades mitjançant la qual els candidats poden optar a les ofertes de feina que les empreses fan arribar a Barcelona Activa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere