Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdA ofereix un nou postgrau en mediació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

acordmediacio640

 Fins al 12 de setembre de 2014 està obert el període d’inscripció i matrícula per al postgrau en mediació, organitzat conjuntament per la Universitat d’Andorra (UdA), el Col·legi d’Advocats d’Andorra (CAA) i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC).

 La mediació és un mètode confidencial i flexible de gestió de desavinences en què les parts que tenen un desacord es reuneixen amb una tercera part neutral i imparcial, el mediador. El seu paper és facilitar el diàleg i la comunicació, concretar els temes en desavinença i ajudar les parts a negociar acords mútuament satisfactoris. És una eina cada cop més popular als països europeus, sigui de manera independent o complementant el sistema judicial. En aquest sentit, la mediació pot ajudar que un nombre important de litigis es resolguin abans d’arribar als jutjats, cosa que contribueix a alleugerir la primera instància.

 El passat 14 de febrer es va procedir a la signatura de l’acord específic per a l’organització del postgrau en mediació, i es va presentar el seu contingut. El postgrau s’adreça principalment als professionals dels àmbits del dret, la justícia, la psicologia i els recursos humans, com també a qualsevol professional amb necessitat d’exercir tasques de gestió de personal o de col·lectius. Es desenvoluparà el curs vinent, del setembre del 2014 al juny del 2015.

 A banda d’obtenir un diploma de la Universitat d’Andorra, les persones que superin el sistema d’avaluació previst també obtindran un diploma del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya. El CICAC ha tramitat l’homologació de la formació al Registre de mediadors del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya (CMDPC) per tal que acrediti a l’exercici de la mediació a Catalunya.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere