Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Més de 50 multinacionals i 550 alumnes estableixen relacions laborals a ESADE, el 60 % de les quals es converteixen en llocs de treball

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

esade

Inditex, BASF, Bertelsmann, Delta Partners, General Electric, HP, Swarovski, Mango, L’Oréal, o Volkswagen Audi són algunes de les empreses que participen al Career Forum per tal de fitxar alumnes d’ESADE.

 Malgrat la conjuntura econòmica i les xifres elevades de l’atur juvenil a Espanya, un gran nombre d’empreses multinacionals continuen interessades a fitxar talent de les universitats espanyoles. Per aquest motiu, s’hi adrecen directament per cercar-hi estudiants ben preparats.

Concretament, més de 50 empreses internacionals assisteixen aquests dies al Career Forum d’ESADE, que té lloc al campus de Sant Cugat, amb més de 550 alumnes invitats dels programes MBA, MSc i BBA. 

 A través del Career Forum, que es desenvolupa en dues jornades, sorgeixen més del 60 % de les oportunitats que s’acaben convertint en una oferta laboral real per als alumnes d’ESADE.

 Alts índexs d’ocupació

 El 91 % dels estudiants d’MBA del curs 2012-2013 tenen feina al cap de tres mesos de graduar-se. I el mateix succeeix amb el 91 % dels estudiants del Grau en Direcció d’Empreses-BBA i prop del 90,3 % dels estudiants dels Masters of Science (MSc).

 Cal destacar, especialment, que el 32 % dels graduats d’MBA troben feina en el sector industrial; el 35 % dels graduats en Direcció d’Empreses-BBA, en el sector financer, i el 27 % dels graduats dels Masters of Science (MSc), en els sectors industrial i de gran consum. Altres sectors d’ocupació són la consultoria, les finances, els serveis generals, els tecnològics i la comunicació.

 Algunes de les empreses ocupadores i que participen en diversos sectors en aquesta edició del Career Forum són companyies tan reconegudes com Inditex, Mango, BASF, HP, Procter & Gamble, Zurich, Delta Partners, Bertelsmann, General Electric, el Grup Damm, Leroy Merlin, Indra, Swarovski o Vodafone .

 Cap al mercat internacional

 Els perfils més sol·licitats per les empreses són perfils business i més personals . Es busquen persones obertes a la mobilitat laboral, amb domini de dos idiomes com a mínim, amb capacitat analítica, destacades habilitats de comunicació i dots relacionals, i que sàpiguen treballar en equip.

 Això explica que més del 83 % dels estudiants d’MBA del curs 2012-2013 es col·loquessin en altres països, a l’Àfrica (1 %), Àsia (10 %), Europa central i de l’est (14 %), Amèrica Llatina (10 %), Amèrica del Nord (8 %) i Europa occidental (33 %), sense incloure el 17 % que es van col·locar a Espanya.

 Els Masters of Science (MSc) segueixen la mateixa tendència: aproximadament el 72 % dels graduats van al mercat internacional, enfront del 28 % que es queden a Espanya. S’observa la mateixa tendència en la col·locació dels graduats en Direcció d’Empreses-BBA, ja que enguany el 32 % s’han col•locat al mercat internacional, respecte del 24 % de l’any passat.

 Una cita de referència

 El Career Forum d’ESADE és una cita de referència que reuneix empreses multinacionals i alumnes de diversos programes d’estudis, els quals poden entrar en contacte amb empreses d’arreu del món per fer-hi pràctiques professionals o aconseguir una col·locació després de la graduació. Consisteix en presentacions corporatives i actes de networking, i és una plataforma excel·lent per conèixer els reclutadors cara a cara.

 Enguany, el Career Forum es convoca en dues jornades consecutives: una adreçada als participants de l’MBA i l’altra, als estudiants del BBA i dels programes MSc.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere