Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Jaume I celebra el 23 aniversari de la seua creació

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UJI

Rafael Benavent será nomenat president d’honor del Consell Social

 La Universitat Jaume I commemora divendres 21 de febrer de 2014 el XXIII aniversari de la seua creació amb un acte acadèmic que començarà a les 11  hores al Paranimf del Campus del Riu Sec, i en el que es nomenarà a Rafael Benavent Adrián com a president d’honor del Consell Social.

 L’acte s’iniciarà amb el lliurament de les distincions al personal jubilat durant l’any 2013, els premis extraordinaris de Final de Carrera del curs 2012/13 i els guardons atorgats pel Consell Social. A més s’emetrà un vídeo sobre “Any Internacional de la Cristal·lografia”.

 Posteriorment, es nomenarà Rafael Benavent Adrián com a president d’honor del Consell Social de l’UJI. Els parlaments posaran el punt final a l’acte, que comptarà amb la intervenció de l’Orfeo Universitari, qui interpretarà una cançó tradicional finlandesa titulada On suuri sun rantas autius i el tradicional Gaudeamus Igitur.

 El Consell de l’Estudiantat ha organitzat, com cada any, la popular Festa de les Paelles. L’obertura de portes del recinte serà a les 10 hores i per entrar caldrà portar la polsera; la porta d’entrada serà la porta lateral propera a la ESTCE (accés més proper a l’Avinguda Alcora). No hi haurà zona habilitada per aparcar, pel que es recomana l’ús del servei d’autobusos especial i del transport públic habitual. El tancament del recinte serà a les 18 hores.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere