Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Andorra implanta el currículum per competències amb un sistema TIC / UPC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 Andorra ha impulsat en aquest curs el currículum d’avaluació per competències amb un nou model de gestió integral a través de les TIC, que dotarà l’administració educativa de “processos més àgils i eficients” i d’un innovador entorn de l’aprenentatge, ha informat aquest dimarts UPCnet en un comunicat.

 El projecte Permsea, que s’emmarca en el Pla Estratègic de Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà, ha estat fet per les empreses catalanes UPCnet, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i Clickedu, i serà presentat aquest divendres a Barcelona.

 El nou model de gestió integral de TIC inclou un sistema de gestió de competències, un altre de gestió acadèmica que facilita aquesta nova modalitat d’avaluació, així com les eines de suport a la gestió dels centres educatius i un entorn virtual d’aprenentatge.

 S’ha desenvolupat un sistema d’informació que permetrà fer la planificació i avaluació de les competències a adquirir, i que s’integrarà en la solució Clickedu per garantir la correcta execució dels processos acadèmics associats al nou model.

 Les empreses que han desenvolupat el projecte han destacat que el model andorrà es pot adaptar a qualsevol sistema educatiu del món en el qual hi hagi una “aposta clara per millorar els processos d’aprenentatge amb les TIC com a suport”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere