Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Es presenta la versió catalana del kit “Diversitats, el joc de la creativitat” / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona, els Amics de la UNESCO i el Consell Social de la Universitat de Girona presenten el kit “Diversitats, el joc de la creativitat”, el proper dia 20 de febrer a les 12h., a la Sala de Juntes del Rectorat (edifici Les Àligues)

 En la presentació d’aquest recurs educatiu en llengua catalana, per a la protecció i el foment de la diversitat cultural entre els estudiants de secundària, participaran Sergi Bonet, rector de la UdG, Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG i Alfons Martinell, director de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació.

 La versió catalana i basca del kit Diversitats és un encàrrec d’UNESCO Paris a la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona. Al llarg de l’any 2013 s’han traduït les versions online del joc i els materials educatiu al basc i al català.

 La Càtedra UNESCO de polítiques culturals i cooperació, amb el suport del Consell Social de la Universitat de Girona, han assumit la traducció del kit i els materials complementaris al català. Amb aquesta iniciativa, la Càtedra i la Universitat de Girona, així com la xarxa civil d’UNESCO a través d’Amics de la UNESCO, volen donar resposta a les nombroses peticions que s’han realitzat des d’escoles, instituts i centres culturals per adaptar aquest recurs educatiu a la llengua catalana.

 Després de la presentació a Girona, el dia 20 de febrer, es farà la de la versió basca a Guetxo i Bilbao, els dies 24 i 25 de febrer, respectivament.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere