Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Esteban Morcillo guanya les eleccions al Rectorat de la Universitat de València. Guanya la reelecció.

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

equip esteban web,5

El catedràtic de Farmacologia Esteban Morcillo ha guanyat les eleccions al Rectorat de la Universitat de València, celebrades aquest dijous 20 de febrer. La candidatura d’Esteban Morcillo ha obtingut un total de 59,50% de vots ponderats, enfront del 40,50% de l’altre candidat, el catedràtic d’Astronomia Vicent J. Martínez.

 Esteban Morcillo ha guanyat entre tots els estaments de la comunitat universitària. Entre el col·lectiu de PDI doctor amb vinculació permanent, un 32,67 (sempre de vot ponderat) ha optat per Esteban Morcillo, enfront del 18,33. Entre la resta del PDI, Esteban Morcillo ha tret un 8,52 de vot ponderat i Vicent Martínez un 4,15. Entre els estudiants, un 12,53 per a Esteban Morcillo i un 12,47 per a Vicent Martínez. Finalment, Esteban Morcillo ha obtingut entre el PAS un 5,09, enfront d’un 4,91 de l’altre candidat; i entre el PIF, un 0,69 és per a Esteban Morcillo i un 0,64% per a Vicent Martínez.

 La participació ha estat del 79,24 entre el PDI amb vinculació permanent; del 32,49% entre el PDI sense vinculació permanent; del 5,36% entre els estudiants; del 63,35 entre el PAS; i del 25,47% entre el Personal Investigador en Formació.

 Fa quatre anys, en la primera volta de les eleccions al Rectorat, entre el PDI doctor va votar el 87,75% del cens; entre el PDI no doctor, el 53,16%; entre els estudiants el 10,76%; en el PAS, el 72,97%; i entre el personal investigador en formació el 41,56%.

 L’equip amb el qual Esteban Morcillo optava a la reelecció (ocupa el càrrec des de 2010) està composat per María José Añón, secretària general; María Vicenta Mestre, vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat; Pilar Campins, vicerectora de Recerca i Política Científica; Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació; Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat; Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística; Ramón López Marín, vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa; Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial; Rosa Marín, vicerectora d’Estudis de Postgrau; Juan Luis Gandia, vicerector d’Economia i Infraestructures; i Clara Martínez, vicerectora de Sostenibilitat i Planificació. 

 Esteban Morcillo Sánchez (València, 1951), catedràtic de Farmacologia de la Facultat de Medicina i Odontologia, és rector de !a Universitat de València des de la seua elecció l’any 2010. Actualment és membre de la Comissió Permanent de la CRUE. Llicenciat i doctor en Medicina per  la Universitat de València, s’ha format també als Estats Units (John Hopkins University, University of Michigan) i Regne Unit (University of Strathclyde). 

 Ha estat vicerector d’Investigació i Doctorat a la Universidad de Alcalà. En la Universitat de València ha estat degà de la Facultat de Medicina i Odontologia; Delegat del Rector per la Docència en Centres Assistencials, i Vicerector d’Investigació i Política Científica. 

 Membre de comités editorials de revistes científiques, és autor de prop de  200 publicacions internacionals, nombrosos capítols i llibres en els àmbits de la Farmacologia, la Medicina i l’Odontologia. És acadèmic de número de la Reial Acadèmica de Medicina de València. Entre d’altres distincions va obtindre, l’any 2001, el premi Galien d’Investigació en Farmacologia. Té acreditats sis sexennis investigadors i sis quinquennis docents, el màxim que es pot aconseguir.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere