Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La URV i la UPC exposaran tecnologia al Mobile World Congress

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

content_1683_content_images_221_festival_slide

Una aplicació mòbil desenvolupada a la URV permet acreditar el nombre d’ocupants que hi ha en un vehicle

 Una aplicació mòbil, desenvolupada a la Universitat Rovira i Virgili, permet certificar el nombre de persones que hi ha en un cotxe o en algun altre espai en un moment concret.

 L’empresa spin off STAITEC ha estat qui ha desenvolupat l’aplicació a partir de la patent generada pel grup de recerca CRISES de la URV, i que ha cofinançat l’empresa Abertis Telecom i la Universitat.

 L’aplicació està pensada perquè els usuaris puguin gaudir de manera còmoda dels avantatges reservats als vehicles d’alta ocupació, que circulen amb tres o més passatgers, com per exemple preus de peatge més barats o accés a plantes d’aparcament reservades en entorns urbans.

 Abertis presentarà el proper dilluns aquesta tecnologia al Mobile World Congress.

  

La UPC exposa tecnologia d’avantguarda al Mobile World Congress

 La Universitat Politècnica de Catalunya – BarcelonaTech (UPC) participarà al Mobile World Congress 2014 en un estand del Centre d’Innovació i Tecnologia, CIT UPC amb les innovacions tecnològiques més d’avantguarda patentades i desenvolupades en l’àmbit de les comunicacions mòbils pels grups de recerca de la universitat. Entre aquestes innovacions, destaca una aplicació mòbil per monitoritzar el moviment d’esportistes mitjançant la geolocalització del seu mòbil, una altra app d’ajut a la conducció que permet combinar la informació procedent de diferents sensors del vehicle i d’Internet amb el telèfon mòbil i una eina multidispositiu de missatgeria tipus whatsapp per a empreses.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere