Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Saló de l’Ensenyament orientarà estudiants amb un simulador del preu de matrícula / CIC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

 El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) orientarà els futurs universitaris al saló de l’Ensenyament, que es farà entre el 12 i el 16 de març al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, a través d’un simulador que calcula el preu de la matrícula universitària mitjançant la pàgina web ‘www.matriculauniversitaria.cat‘.

 Els alumnes rebran assessorament personalitzat i també podran assajar les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) amb l’aplicació mòbil ‘Posa’t a Prova’, que inclourà més de 2.500 preguntes, i podran calcular la nota aproximada d’admissió dels estudis.

 En aquest estand hi haurà informació sobre ajudes i beques del sistema universitari i recomanacions sobre les millors sortides professionals i sobre els graus amb el millor índex de feina professional, i el certamen també tindrà el Servei d’Atenció a l’Estudiant, on tècnics de Educaweb orientaran els joves en funció del seu perfil.

 El saló, que celebra el seu 25 aniversari, també acollirà cursos artístics, d’idiomes i d’afany emprenedor, i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya presentarà una exposició sobre les habilitats adquirides per estudiants de Formació Professional (FP) per “fomentar l’esperit emprenedor” i prestigiar aquests estudis.

 L’Associació de Promotors de Cursos a l’Estranger (ASEPROCE) coordinarà un espai d’oferta formativa d’idiomes amb cursos i estades a l’estranger; hi haurà un espai dedicat a les noves tecnologies anomenat ‘Àrea Multimèdia’, i l”Espai Ciència’ amb tallers, demostracions i experiments.

 El saló Futura –pavelló 5– reunirà universitats públiques i privades, escoles de negocis, centres de formació contínua i col·legis professionals que presentaran els seus programes formatius de segon i tercer cicle.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere