Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Claustre d’avui: La UB vol reduir a la meitat els membres del Claustre i un 27% el Consell de Govern

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo_UB_nou

 La Universitat de Barcelona (UB) vol reduir de 300 a 150 els membres del Claustre i un 27% –de 53 a 39– els membres del Consell de Govern, segons detalla en el projecte del seu nou Estatut.

 Malgrat la reducció, la UB “mantindrà la proporció actual dels diferents col·lectius –professorat, personal administratiu i estudiants–“.

 Avui dimarts està prevista l’aprovació del nou text al Claustre i la votació de les esmenes presentades, i la UB ha preferit no pronunciar-se fins que es produeixi la reunió.

 El responsable de la secció sindical de CCOO a la UB i membre claustral del personal d’administració i serveis (PAS), César Marín, ha criticat que no veu necessària la reforma que planteja el rector Dídac Ramírez perquè la Generalitat i el Govern espanyol ja estan treballant en això.

 Marín ha subratllat que la reducció de membres comportarà una “pluralitat més baixa”, ja que, per exemple, el PAS –té una representació del 10%– passarà de tenir 30 representants a només 15, cosa que li sembla insuficient.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere