Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Pioners en Acció 2014” promou tecnologies baixes en carboni / UV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran co2claves_lh

La Universitat de València participa en el programa de mobilitat europeu ‘Pioners en Acció 2014’, l’objectiu del qual és promoure les tecnologies baixes en carboni i està promogut per Climate KIC (Knowledge Innovation Community), el major partenariat públic-privat d’innovació comunitari que treballa en el camp del canvi climàtic.

 Aquesta convocatòria finança amb 8.000 euros estades de dos mesos per a professionals a fi de potenciar noves oportunitats i models de negoci que puguen contribuir a reduir el consum d’energies que impliquen l’emissió de gasos d’efecte hivernacle. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de març i per a la Comunitat Valenciana hi ha 40 de les 220 places oferides a Europa.

 El pròxim dijous, 27 de febrer, el Palau de Pineda, seu de la UIMP, acollirà un seminari informatiu sobre el programa ‘Pioners en Acció 2014’, organitzat per la Fundació Comunitat Valenciana Regió Europea i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana.

 Aquesta convocatòria està oberta tant a professionals que participen com a pioners, com a entitats que acullen als candidats seleccionats. A més, una mateixa empresa o entitat pot rebre i enviar pioners. Les estades es dividiran en dos períodes. Del 8 de maig al 13 de juny seran en una entitat de la Comunitat Valenciana i entre el 8 de setembre i el 24 d’octubre, en una de les següents regions sòcies de Climate KIC: Hessen (Alemanya), West Midlands (Regne Unit), Baixa Silèsia (Polònia), Hongria Central (Hongria), Emilia-Romagna (Itàlia) i Utrech (Holanda).

 La Universitat de València va assumir, des de la seua incorporació al partenariat Climate KIC, finançat per l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia, el lideratge en la coordinació de les activitats del pilar d’Educació a l’àmbit autonòmic. I, en aquest programa de Pioners en Acció, la seua tasca està centrada en les accions dedicades al sector de transport i mobilitat sostenible per a aconseguir societats baixes en carboni.

A l’octubre, Festival de la Innovació

A més d’aquestes estades, els pioners participaran en un programa de mentoring coaching. Les persones seleccionades assistiran a tres workshops i al Festival de la Innovació que se celebrarà a València l’octubre de 2014. Aquesta convocatòria serà un fòrum excepcional de reunió per a experts en el canvi climàtic i l’economia baixa en carboni.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere