Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La ‘International Journalism Week’ de la UAO CEU reuneix 18 professors internacionals

Notícia anterior
Notícia posterior

digital

 

 La ‘International Journalism Week’ de la Universitat Abat Oliba (UAO) CEU reunirà d’aquest dilluns a divendres 18 professors internacionals d’una quinzena d’universitats estrangeres a Barcelona, al marc de les activitats d’internacionalització dels seus estudis de Periodisme, ha informat el centre en un comunicat.

 Amb el tema motor ‘Digital Journalism: Journalistic Production in the Digital Age’, la trobada també serà un punt de reunió per a 18 estudiants d’universitats estrangeres que faran presentacions, les quals es podran seguir a través de la pàgina ‘http://bloc.uao.es/international-journalism-week‘ i de l’etiqueta ‘#IJW2014’ a Twitter.

 Aquesta activitat ofereix als alumnes i professors la possibilitat de seguir conferències, seminaris i tallers impartits per professors i professionals de diverses universitats internacionals durant les sessions matinals.

 A la tarda, hi haurà dues reunions entre professors de Periodisme de la UAO CEU i docents visitants per conèixer les seves universitats i els projectes que realitzen en aquest sector, a més de buscar vies de col·laboració.

 Les universitats participants són la Western Kentucky University, Cal State University Fullerton, Iona College, University of Wisconsin-Whitewater i University of Oregon (Estats Units); Johannes Gutenberg-University, Friedrich-Alexander University i University of Bonn (Alemanya); Howest University College i PXL University College (Bèlgica); Volda University College (Noruega); University of Sheffield i University of Cumbria (El Regne Unit), i Choizzes International BV (Països Baixos).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere