Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Diputació de Lleida destina 75.000 a la UdL per a investigació i docència

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 La Diputació de Lleida aportarà aquest any 75.000 euros a la Universitat de Lleida (UdL) per a docència, investigació i activitats culturals, segons ha informat la corporació provincial aquest dimarts en un comunicat.

 Des del 2008, la Diputació ha aportat a la UdL 60.000 euros anuals per subvencionar activitats formatives, culturals i d’investigació als quals aquest any se sumen 15.000 que la institució destinarà a la Càtedra de l’Empresa Familiar.

 El president de la Diputació, el convergent Joan Reñé i el rector de la UdL, Roberto Fernández, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració pel qual la corporació lleidatana aportarà a la universitat els 60.000 euros en concepte de subvenció aquest any.

 Reñé ha expressat que aquest conveni pretén, al marge de col·laboracions puntuals, “mostrar una voluntat clara d’unir esforços” i contribuir al desenvolupament de les comarques lleidatanes.

 Per la seva banda, el rector, Roberto Fernández, ha agraït la col·laboració de la Diputació, i ha afegit que l’aportació de la universitat pot fer posar a disposició de la societat el seu coneixement científic.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere