Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB oferirà cinc dobles graus nous i el grau d’Economia en anglès el pròxim curs

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gdp-economy-background-concept-glowing-13468873

 La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) oferirà a partir del pròxim curs cinc dobles graus nous: Estadística Aplicada i Sociologia, Criminologia i Dret, Dret i Relacions Laborals, Educació Infantil i Educació primària i Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Enginyeria Mecànica; i també oferirà la possibilitat de cursar el grau d’Economia íntegrament en anglès.

 Els nous graus permetran fer les carreres entre cinc i sis anys de durada i cursar matèries pròpies de les dues titulacions de grau, que així ampliaran el ventall de coneixements, competències i sortides professionals dels estudiants.

 Els cinc nous doble graus s’afegiran a l’oferta anterior de Ciències Ambientals i Geologia, Física i Matemàtiques, Física i Química, Administració i Direcció d’Empreses i Dret, Ciències Polítiques i Gestió Pública i Dret, Enginyeria Informàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, entre d’altres combinacions.

 Anteriorment, la UAB ja oferia els graus d’Administració i Direcció d’Empreses i Educació primària en anglès i ara augmenta la seva oferta dels estudis en aquesta llengua, que van orientats tant als més de 5.000 estudiants internacionals que la visiten tots els anys com els estudiants locals.

 La Universitat presentarà aquestes novetats i tota la seva oferta acadèmica al saló de l’Ensenyament que començarà aquest dijous i s’acabarà el 16 de març i al saló dels màsters i postgraus Futura el 14 i 15 de març, les dues al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere