Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Rossana Zaera exposa «Humanas, demasiado humanas. Las heridas del Alfabeto Natural» en la Llotja del Cànem / UJI

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UJI

 Del 13 de març al 26 d’abril de 2014 La Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I acull l’exposició Humanas, demasiado humanas. Las heridas del Alfabeto Natural de Rossana Zaera. La inauguració tindrà lloc dijous 13 de març a les 19.30 hores i comptarà amb la assistència del rector de l’UJI, Vicent Climent; el vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Wenceslao Rambla, i l’autora.

 Humanas, demasiado humanas és un projecte artístic-pedagògic, emmarcat en l’àmbit de les arts visuals. La seua finalitat és generar una reflexió sobre el dolor i les seues ferides, i posar de manifest la similitud que existeix entre les formes-grafies de les ferides i cicatrius de l’ésser humà i les de la naturalesa, i també sobre la seua forma de guarir-les. Consta d’una col·lecció de fotografies realitzades durant diversos anys (2001-2009) en la bioregión del Maestrazgo de Terol i Castelló a ferides i marques molt profundes oposades en els troncs dels arbres. L’exposició es completa amb una sèrie paral·lela de dibuixos i pintures: Grafías de los cuerpos, que juntes conformaran un alfabet propi: el Alfabeto Natural.

 L’exposició es podrà visitar de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, divendres i dissab­tes de 11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores. Els diumenges i dilluns, els festius i la setmana de Magdalena romandrà tancada. Com a novetat destacar que a partir d’ara s’obri l’opció de sol·licitar visites guiades per a grups.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere