Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El professor d’ESADE Josep Franch i l’alumna Marianna Sablina Kondratieva han estat guardonats a la 2013 EFMD Case Writing Competition

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Franch

El cas d’estudi guanyador “Roca in Egypt” vol analitzar les campanyes de màrqueting en entorns polítics inestables.

 El cas pràctic “Roca in Egypt”, de Josep Franch, professor d’ESADE, i Marianna Sablina Kondratieva, alumna del MSc in International Management, ha estat un dels guanyadors de la Case Writing Competition 2013 de la European Foundation for Management Development (EFMD), en la categoria “Middle East and North Africa Business Cases”, patrocinada per HEC Paris in Qatar.

 El cas d’estudi “Roca in Egypt” ha estat dissenyat per a ser utilitzat a les assignatures de Màrqueting Internacional i de Màrqueting Global de diversos programes de formació: MSc, MBA o Executive Education. Els objectius principals d’aprenentatge d’aquest cas d’estudi són avaluar com una situació política inestable en un mercat pot afectar les estratègies d’entrada i expansió d’una marca; valorar la conveniència d’utilitzar una campanya publicitària global enfront d’una local, i discutir sobre com alinear un equip de màrqueting local en implementar una campanya de màrqueting global.

 Els organitzadors de la competició han assegurat que enguany s’ha batut un rècord de participació, amb 258 casos presentats de 30 països, i que la qualitat ha estat excepcionalment alta. Això dóna encara més rellevància i prestigi a l’equip investigador d’ESADE que ha elaborat el cas pràctic “Roca in Egypt” pel fet d’haver estat seleccionat entre els guanyadors de la competició.

 Ara queda per decidir la categoria “Best of the Best”, a la qual aspiren tots els casos premiats enguany i que és avaluada per The Case Centre. El veredicte del guanyador absolut del concurs es farà públic a final d’abril.

 Aquest és el tercer premi que el professor Josep Franch rep en aquest concurs. Els dos anteriors els havia aconseguit amb casos d’estudi d’empreses com Unilever o L’Oréal, que han estat àmpliament utilitzats, tant a ESADE com en moltes altres escoles i universitats. A més, el professor Josep Franch ha estat guardonat en dues ocasions amb premis de la North American Case Research Association (NACRA), pels casos de l’empresa de moda Mango i del FC Barcelona.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere