Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’ACUP i el Govern català participen a l’APAIE, la fira universitària més important d’Àsia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

crea

 L’Associació Catalana d’Universitat Públiques (ACUP) i el Govern de la Generalitat de Catalunya participen a la conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia, que té lloc a Seul de l’17 al 22 de març de 2014.

 La delegació catalana compta amb representants de l’ACUP, de la Generalitat de Catalunya, de la UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG, UdL i UVIC.

 L’APAIE és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic. L’Associació té com a objectiu principal assolir una major cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i a tot el món, així com promoure i donar suport a la internacionalització de les seves institucions acadèmiques. En aquest context, el sistema universitari català, mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya, presentarà iniciatives d’internacionalització en les sessions paral·leles del congrés.

 Les universitats de l’ACUP i el Govern, amb la voluntat d’impulsar la internacionalització del sistema universitari i de recerca de Catalunya, donaran a conèixer en aquesta fira la seva oferta d’estudis superiors al mercat asiàtic sota la marca Study in Catalonia.

 L’APAIE ofereix àmplies oportunitats per a educadors i estudiants per intercanviar estratègies i polítiques de mobilitat, desenvolupament i cooperació en temes relacionats amb la internacionalització de les universitats. El certamen, amb més de 100 estands i més de 1.000 delegats de sistemes universitaris d’arreu del món, inclourà entre altres activitats tallers, exposicions, networking events i visites a universitats locals.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere