Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UVic Health Meeting / UVic-UCC

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

health-wellbeing-5
 El 28 de març de 2014 tindrà lloc el primer UVic Health Meeting per tal de consolidar la vinculació i el compromís de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya amb el sector de la salut a la comarca d’Osona i la Catalunya Central. Aquesta és una proposta que ha de reforçar la relació entre els professionals, l’empresa i el món acadèmic per tal d’enfortir el sector sanitari de la comarca.
 L’UVic Health Meeting inclourà tres àmbits bàsics: Salut, Universitat i Empresa per generar debat i opinió amb membres actius i representatius dels tres sectors i aconseguir col·laboracions transversals entre les diverses parts.
 La jornada estarà dividida en blocs per poder debatre de forma activa i profitosa entre els assistents. Per cloure el programa hi ha prevista la ponència magistral d’un membre reconegut de l’àmbit sanitari.

 

Programa
10:00h Benvinguda i obertura del seminari a càrrec del Conseller de Salut, Sr. Boi Ruiz; acompanyat pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña; el regidor de Ciutat del Coneixement i Universitat de l’Ajuntament de Vic, Josep Arimany; el president del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Portús.
10:30h T aula/debat inaugural: Indústria farmacosanitària, a càrrec del Martí Dalmases, Tech Transfer Healthcare; Carles Sisternas, director FENIN a Catalunya. Moderada per Jordi Villà, director de l’Escola Politècnica Superior de la UVic-UCC.
11:15h Taula/debat: Tecnologia, recerca i innovació com a motor de canvi, a càrrec de Juan Antonio Beceiro, director de Marketing y Desarrollo de Negocio GE Healthcare, Spain & Portugal; Arturo Evangelista, cardiòleg; Joan Guanyabens, director d’IT Salut PwC. Moderada per Núria Roger, directora de Transferència del Coneixement del Consorci Hospitalari de Vic.
12:15h Pausa i networking.
12:30h Taula/debat: Emprenedoria i territori, a càrrec de Josep Sanfeliu, Ysios Capital; Jordi Fàbrega, director de l’àrea de desenvolupament de negoci de BIOCAT ; Jaume Alemany, product manager d’ISERN Medical Telecom. Moderada pel Dr. Joan Bosch, director de qualitat, innovació i docència d’Althaia.
13:15h Conferència magistral: Salut i recerca, a càrrec del Dr. Josep Brugada, director mèdic de l’Hospital Clínic de Barcelona i cap d’equip del IDIBAPS. Presentada per Marga Pla, degana de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC.
14:00h Cloenda a càrrec de Marta Otero, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic-UCC i el Dr. F. Xavier Clos, president del la delegació Osona del Col·legi de Metges de Barcelona.

 La jornada  lloc a la Sala Segimon Serrallonga de la UVic.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere