Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de conferències sobre el foment de l’emprenedoria / Càtedra d’Emprenedoria de la UdL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Logos1_0

 La Càtedra d’Emprenedoria Universitària de la UdL dins del seu programa d’activitats per fomentar l’emprenedoria, organitza un cicle de conferències temàtiques “Emprèn avui” sobre els aspectes claus que tot emprenedor/a ha de tenir en compte a l’hora de plantejar-se tirar endavant una idea de negoci o projecte.

 Les conferències versaran sobre la creativitat, la importància de la marca, com innovar i diferenciar el producte i les alternatives al finançament bancari. De la mà de representants d’empreses d’èxit, els assistents podran conèixer en primera persona les diferents experiències i el llarg camí recorregut per fer realitat el projecte per al que tots ells van apostar en el seu dia amb ganes i il·lusió.

 Pedro Balboa, director de comunicació de Kukuxumusu ens parlarà d’emprendre i créixer. De com tres amics van decidir un dia crear unes samarretes divertides que avui en dia es distribueixen juntament amb tot tipus d’articles en una xarxa de més de mil establiments autoritzats per tota Europa.

 En l’àmbit de la creativitat i innovació, comptarem amb la conferència de Jorge Ruiz Royo, fundador i CEO de l’empresa Arandipur.

 Jose Grañó, director general de Harley Davidson España, ens parlarà de la marca i de com s’ha de treballar el producte per arribar a fidelitzar els clients.

 Finalment, de les alternatives al finançament bancari ens parlarà Juan Alvarez de Lara, fundador i CEO de Seed&Click, una plataforma online de finançament col·lectiu per startups i projectes empresarials de qualsevol sector amb necessitat de capital per iniciar la seva activitat.

 Les conferències es duran a terme durant els mesos de març, abril i maig.♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere