Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Doble títol a la UPV que combina els graus d’Enginyeria i Serveis de Telecomunicació i ADE

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

wireless

 La Universitat Politècnica de València (UPV) ha donat llum verda en Consell de Govern a una nova titulació de cara al pròxim curs 2014-2015, que combina el Grau d’Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació amb el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE).

 El doble grau, creat amb l’objectiu de fer un perfil mixt a mitjan camí entre ambdues titulacions, habilita per a l’exercici de la professió de l’enginyeria tècnica de telecomunicació i suposa una càrrega lectiva de 370’5 ECTS (sigla corresponent a l’European Credit Transfer System -sistema europeu de transferència de crèdits-, adoptat per totes les universitats de l’espai europeu d’educació superior per a garantir l’homogeneïtat i la qualitat dels estudis que ofereixen), en lloc dels 480 ECTS que sumen ambdós títols per separat.

 

Cinc anys acadèmics i 25 places de nou ingrés per al pròxim curs

 Estructurada en cinc anys acadèmics, la nova titulació s’engegarà el pròxim curs, 2014-2015, amb una oferta inicial de 25 places de nou ingrés. Amb aquest doble grau nou, la UPV pretén cobrir una necessitat detectada el 2013 pel Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació, que assenyalava que el 50% d’aquests es dedica a tasques de gestió o direcció en empreses del sector.

 

Possible doble grau en Gestió Turística i ADE també per al 2014-2015

 Aquesta novetat podria no ser l’única de cara al pròxim curs 2014-2015, ja que la UPV estudia, a més, la possibilitat d’implantar també un segon doble grau nou, que, en aquest cas, combinaria els graus de Gestió Turística i ADE.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere