Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El clúster ChemMed projectarà a l’exterior l’atractiu de Tarragona per al sector químic / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Rendy

 ChemMed, el Clúster Químic Mediterrani impulsat per l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i el port, s’ha constituït divendres passat (21/03/2014) amb l’objectiu de projectar a l’exterior l’atractiu d’aquest territori per a la indústria, la investigació i la logística de la química.

 Segons ha informat l’ens, els presidents de l’AEQT, Jesús Loma-Ossorio, i del Port de Tarragona, Josep Andreu, signaran l’acta de constitució en un esdeveniment amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; la ministra de Foment, Ana Pastor, i l’alcalde del municipi, Josep Fèlix Ballesteros.

 L’entitat serà un clúster industrial, logístic, acadèmic i científic de la química ubicat a un territori que aglutina els agents, empreses, universitat i administracions per atreure i generar noves inversions i activitats.

 La finalitat de la iniciativa és consolidar el teixit de totes les infraestructures, instal·lacions productives i portuàries, indústries auxiliars, centres d’investigació i nivells de formació entorn del clúster.

 El ChemMed Tarragona té l’adhesió de l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST); els sindicats FITAG-UGT i CC.OO.; la Universitat Rovira i Virgili (URV); el Centre Tecnològic de la Química (CTQ); l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), i les cambres de comerç de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls (Tarragona), a més de la Diputació de Tarragona i de 13 ajuntaments de la província.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere