Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Pla d’igualtat 2014-2016 / UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UPV

La UPV aprova un nou Pla d’igualtat, amb 8 eixos i 40 accions, per a seguir disminuint els desequilibris de gènere; es revisarà el 2016

 La Universitat Politècnica de València (UPV) ha aprovat en Consell de Govern un nou Pla d’igualtat per al període 2014-2016, amb l’objectiu de disminuir progressivament els desequilibris referents al gènere i, al mateix temps, millorar les taxes de feminització a la institució.

 El pla, que es revisarà a la fi del 2016, es divideix en vuit eixos, que abasten des del llenguatge institucional fins a la política d’igualtat en investigació, la prevenció de l’assetjament sexual o la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, entre altres.

 Concretament, s’han dissenyat un total de 40 accions, que van des del compromís d’establir, sempre que siga possible, un nombre de membres paritari en les comissions d’avaluació, comitès i tribunals en matèria d’investigació, fins a la promoció d’una presència equilibrada de dones i homes en els òrgans de representació, entre altres.

 

La UPV, amb presidenta del Consell Social i delegada d’alumnes

 Malgrat que, com reconeix la vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació, Rosa Puchades, “encara queda molt per fer”, la UPV segueix donant passos de significada rellevància cap a la desitjada igualtat.

 “Per primera vegada en la història de la UPV, tenim una dona presidint el Consell Social, i recentment, en les eleccions a màxim representant de la Delegació d’Alumnes de la UPV, les dues candidatures estaven liderades per xiques”, va destacar Puchades.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere