Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

IQS i el CIAC signen un acord de col•laboració per promoure activitats de formació, patrocini i recerca

Notícia anterior
Notícia posterior

conveni-IQS-CIAC

 El Dr. Pere Regull, director general d’IQS de la Universitat Ramon Llull, i Vicenç Aguilera, president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), han signat un conveni de col·laboració que permetrà potenciar activitats formatives, divulgatives, de patrocini i recerca entre totes dues institucions.

 Mitjançant aquest acord, IQS i CIAC estableixen de promoure entre els seus associats els programes de formació per a professionals, com els que desenvolupa IQS Executive Education, que puguin ser d’interès per a ambdues institucions; impulsar els serveis d’R+D+i, d’anàlisis i de consultoria tècnica o econòmica que realitza IQS a través de la seva societat de transferència a la indústria, PEINUSA; difondre els serveis del Departament de Carreres Professionals d’IQS, d’assessorament per a la selecció de titulats i/o becaris per a les pràctiques en empreses; així com estudiar les propostes de patrocini presentades per Fundació Empreses IQS i transmetre-les als seus associats.

 Per assolir aquests objectius, el conveni marc preveu la constitució d’una comissió de seguiment que tindrà la funció de proposar, planificar i avaluar les actuacions realitzades en el marc del conveni i fer-ne una avaluació periòdica.

 La signatura de l’acord, que va tenir lloc el divendres 21 de març a IQS, va comptar amb la presència de Félix Hernández, gerent del CIAC, Lluís Miravitlles, director d’IQS Executive Education, Rosa Curt, relacions externes de la Fundació Empreses IQS i el Dr. Andrés García, professor titular del Departament d’Enginyeria Industrial IQS i director del Laboratori SEAT de l’Automòbil.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere