Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Professors de la UAO CEU participen en un llibre de la Generalitat de Catalunya sobre comunicació política

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

img_themes_10_11

 Els professors i investigadors de la Universitat Abat Oliba (UAO) CEU Joan Francesc Fondevila i Marc Perelló han participat, al costat del professor Joaquim Marqués, en el llibre de la Generalitat sobre comunicació política ‘L’aposta digital dels representants dels ciutadans (electors, electorat, poble) de Catalunya: el Govern i la participació ciutadana’, que es presentarà el 2 d’abril al Palau Robert de Barcelona.

 Són els autors del capítol principal del llibre, que té com a títol ‘La Comunicació i la Regeneració Democràtica i Política’, que ha estat promogut per l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) amb el suport de la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona, segons ha informat aquest dimecres la UAO CEU en un comunicat.

 Fondevila és degà de la Facultat de Ciències Socials del centre i vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat; Perelló és investigador de la UAO CEU, i Marquès és professor de la Universitat Ramon Llull (URL).

 El capítol aborda l’impacte social dels principals organismes polítics catalans i de la Generalitat, com el web de ‘Transparència’, ‘President.cat’, ‘Govern.cat’, ‘Gencat.cat’, ‘Parlament.cat’ i ‘Escó 136’.

 Concretament, s’analitzen paràmetres com la usabilitat, la connectivitat i la interactivitat dels portals i també de les seves xarxes socials, i han conclòs que la Generalitat és “una de les administracions públiques més involucrades amb la participació ciutadana”.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere