Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Steve Blank, expert en innovació disruptiva i start-ups, ha visitat ESADE y ha participat en diversos actes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

esade

“Si ets un emprenedor d’èxit, has de retornar el favor instruint les generacions futures”, ha afirmat Steve Blank a la seva conferència “Oportunitats professionals en un món emprenedor”

 ESADE ha tingut el privilegi de comptar aquests dies amb la presència de Steve Blank, un dels pares del moviment Lean Startup i expert en innovació corporativa.

 L’autor de “The Four Steps to the Epiphany” i “The Startup Owner’s Manual” ha departit, juntament amb Jan Brinckmann, professor titular del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, i Jaume Villanueva, professor adjunt d’aquest Departament, sobre les noves oportunitats professionals que es presenten en un món emprenedor. La conferència ha tingut lloc a ESADEFORUM i ha comptat amb una participació destacada.

 Steve Blank ha recalcat la importància de l’emprenedoria, d’assumir riscos per tenir èxit i de compartir els coneixements amb nous emprenedors. “Si ets un emprenedor d’èxit, has de retornar el favor instruint les generacions futures”, ha afirmat. Blank també ha assenyalat la necessitat de fomentar les start-ups i d’augmentar-ne el nombre a Barcelona, perquè “l’ecosistema de start-ups a Barcelona és com La Sagrada Família, encara està en procés. Calen més inversions boges i més cultura del risc”, ha afegit.

 Com a part de la seva visita a ESADE, l’expert en innovació disruptiva també ha participat com a conferenciant invitat a la cerimònia de graduació del Full-Time MBA d’ESADE, on ha pronunciat el discurs “Your Role in the Coming Revolution in Corporate Organisation”. A més, Blank ha assistit a una classe del Master in Innovation and Entrepreneurship d’ESADE (MIE) a l’EGarage, amb la finalitat de proporcionar als estudiants eines i consells per a la creació i el desenvolupament d’iniciatives corporatives innovadores.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere