Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“La força del mar” guanya el concurs de fotografia per Twitter organitzat pel LEQUIA / UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

premi gran

Una fotografia de Sergio López ha merescut el primer premi del concurs organitzat pel Laboratori d’Enginyeria i Química Ambiental (LEQUIA), en el marc del Dia Mundial de l’Aigua. En total, s’han presentat una cinquantena de propostes i hi ha hagut dos finalistes: Àngel Vilà i Pep Anton Vieta.

 

 El concurs de fotografia a Twitter organitzat pel Laboratori d’Enginyeria i Química Ambiental (LEQUIA) ja té guanyador. El fotògraf Sergio López (@black_lion78) s’ha endut el primer premi amb la fotografia titulada “La força del mar” i rebrà 100 euros i el llibre “Decisions on urban water systems: some support”. 

 El jurat ha distingit també dos finalistes: el fotògraf Àngel Vilà (@AngelVila2012) i el químic Pep Anton Vieta (@pquimic), per les fotografies “Font a Sant Adrià del Besòs” i “Petita molècula, essència del Gran Blau”, respectivament. Tots dos rebran el llibre “Decisions on urban water systems: some support”.

 Totes les fotografies que han participat al concurs es poden veure a la pàgina de Facebook de LEQUIA (www.facebook.com/lequia.udg).

 La iniciativa s’inclou en els actes programats per la UdG i el Campus e-MTA en el marc del Dia Mundial de l’Aigua, que va tenir lloc el 22 de març.♦ 

 

Resolució del Concurs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere