Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques, aquest dilluns en la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ella

María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO), impartirà la conferència inaugural de les Trobades d’Estudiants de la Facultat de Farmàcia, aquest dilluns, dia 31 de març. La sessió començarà a les 12 hores a la Sala Charles Darwin de l’Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot. La conferència de María Blasco portarà per títol ‘L’origen de la malaltia’.

 

 María A. Blasco (Verdegàs, Alacant) va realitzar la seua tesi doctoral en el Centre de Biologia Molecular Sever Ochoa (CSIC-UAM; Madrid) sota la supervisió de Margarita Sales, i es va doctorar en Bioquímica i Biologia Molecular en 1993 per la Universitat Autònoma de Madrid. Aqueix mateix any, Blasco es va traslladar a Cold Spring Harbor Laboratory (Cold Spring Harbor, Nova York, EUA), on es va incorporar en el laboratori dirigit per Carol W. Greider, en qualitat de Becària Posdoctoral. 

 Va tornar a Espanya en 1997 per a establir-se com a cap de grup en el Centre Nacional de Biotecnologia (CSIC; Madrid). Es va traslladar al Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO, Madrid) en 2003 com a cap del grup de Telómeros i Telomerasa; directora del Programa d’Oncologia Molecular, i vicedirectora d’Investigació Bàsica.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere