Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Rafael Correa serà investit doctor ‘honoris causa’ per la UB el dia de Sant Jordi

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

gran A_Rafael_Correa

 El president de l’Equador, Rafel Correa Delgado, serà investit el 23 d’abril doctor ‘honoris causa’ per la Universitat de Barcelona (UB) en un acte que tindrà lloc el dia de Sant Jordi, segons ha anunciat aquest dimarts la universitat en un comunicat.

 La UB destaca de Correa la seva aposta pel disseny de programes educatius ambiciosos amb l’objectiu d’elevar la qualitat en els àmbits de l’educació bàsica, secundària i els estudis superiors a l’Equador.

 També ha pesat en la concessió de l’Honoris Causa la prioritat que ha donat a la creació de llocs de feina i a la reducció de la pobresa i la desigualtat al seu país, estratègia que s’alinea amb els principals moviments socials i científics que han tingut repercussió a la UB.

 La universitat ha recordat que al país sud-americà s’estan desenvolupant iniciatives en aquest sentit, com programes de formació i d’atracció de doctors, formació de professorat i creació d’agències de qualitat, projectes en els quals participa el centre.

 Correa (Guayaquil, 1963) és president de la República de l’Equador des del gener del 2007, llicenciat en Economia per la Universitat Catòlica de Santiago de Guayaquil i té un màster d’arts en Economia per la Universitat Catòlica de Lovaina, així com un doctorat en Economia per la Universitat d’Illinois.

 L’actual president de l’Equador va iniciar la seva carrera política l’abril del 2005, quan va ser nomenat ministre d’Economia i Finances, i el 2006 es va postular a la presidència de la República liderant el grup polític Alianza País, moment en què va guanyar les eleccions; el 2009 i 2013 va repetir la victòria en els comicis celebrats a l’Equador.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere