Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UVic-UCC i Inesdi Business School col•laboraran en programes formatius en economia digital

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UVic

 El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña, i la presidenta d’INESDI Digital Business School, Joana Sánchez, han signat avui un conveni per establir les bases de col·laboració entre la UVic-UCC i INESDI en la realització d’activitats que s’emmarquin en l’àmbit de l’Economia Digital. La UVIc-UCC i INESDI establiran sinergies que els permetin configurar una programació acadèmica (on-line, semi-presencial i presencial), focalitzada en les diferents vessants de l’economia digital, que els permeti competir en les millors condicions en el sistema educatiu superior tant a nivell nacional com internacional. Concretament, desenvoluparan programes on-line de qualitat que els permetin posicionar-se com a referent en el mercat iberoamericà.

 La UVic-UCC compta amb INESDI, centre especialitzat en Economia Digital, en el desenvolupament de programes formatius oberts, així com en les demandes a mida, quan aquestes tinguin relació amb aquest àmbit. INESDI també podrà assessorar la UVic-UCC en l’actualització dels plans d’estudis de graus i màsters universitaris en què s’incorporin les diferents competències i coneixements digitals.

 La UVic-UCC i INESDI es reconeixen així també com a partners preferencials per col·laborar i/o desenvolupar projectes de recerca i/o de transferència. La col·laboració conjunta es concretarà en un primer moment en la realització del Máster en Marketing Digital i Social Media, i dels dos postgraus que el conformen: Marketing Digital & Inbound Marketing i Social Media & Content Management com a títols propis de la UVic-UCC.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere