Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les institucions acadèmiques valencianes aposten per promoure l’esport universitari / UV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

conveni esports web,1

Els representants de les set universitats valencianes han signat (01/04/2014) un conveni de col·laboració per a la promoció de l’esport universitari a la Comunitat Valenciana. Aquest conveni permetrà realitzar actuacions que contribuïsquen a la formació i el desenvolupament de l’activitat física i de l’esport i, particularment, totes aquelles activitats i accions vinculades amb el desenvolupament i la promoció de l’esport universitari al País Valencià.

 Tot açò s’articularà per mitjà de l’organització i la participació en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari, en l’organització i el desenvolupament de competicions esportives, principalment de caràcter universitari, per a facilitar la formació i la recerca en l’esport, així com també per a prestar-se assessorament mutu i desenvolupar conjuntament projectes i programes de col·laboració en qüestions relacionades amb l’activitat de les set entitats.

 A l’acte van assistir els rectors de les universitats de València, Esteban Morcillo; Jaume I de Castelló, Vicent Climent; Politècnica de València, Francisco José Mora; d’Alacant, Manuel Palomar; Miguel Hernández d’Elx, Jesús Tadeo Pastor; la rectora de la Universitat CEU-Cardenal Herrera, Rosa Visiedo; i José Alfredo Peris, en representació de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir. 

 El rector de la UJI, Vicent Climent, va recordar que els campionats universitaris contemplen 29 modalitats esportives diferents, sis d’elles en esports d’equip, i que durant el curs 2012/2013 van participar en ells prop de 3.000 esportistes. “Aquestes xifres demostren que l’esport és part fonamental de la formació integral que la universitat ha d’oferir i transmetre al seu estudiantat”, ha conclòs. 

 A l’acte també van assistir el vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UJI, Wenceslao Rambla; la vicerectora d’Alumnat i Extensió Universitària del CEU-Cardenal Herrera, M. José González; Alicia López, directora del Servei d’Esports de la UPV; José Campos, director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València; i Carlos Hernando, director del Servei d’Esports de la UJI. 

 Aquest conveni de col·laboració és pioner a Espanya i donarà un impuls a l’esport universitari de la Comunitat i també a la societat de les províncies on radiquen les universitats valencianes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere