Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Art contemporani a la UPV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

exposicion-papel

La Universitat Politècnica de València inaugura el dijous 10 d’abril l’exposició “Déjà vu. Relectures i discronies visuals”, que recull una selecció del seu patrimoni cultural

 La Universitat Politècnica de València (UPV), a través de l’Àrea d’Activitats Culturals, presenta l’exposició “Déjà vu. Relectures i discronies visuals”, la inauguració de la qual tindrà lloc aquest dijous 10 d’abril, a les 20.00 hores, i que romandrà oberta al públic a la sala d’exposicions de l’edifici del Rectorat del campus de Vera fins al 15 de juliol del 2014.

 D’accés lliure i comissariada pel professor David Pérez, la mostra recull una selecció d’obres adquirides des del 2008 fins a l’actualitat pel Fons d’Art i Patrimoni de la UPV, i que han contribuït de forma especial a consolidar les col·leccions vinculades a la fotografia contemporània d’uns fons que supera les 2.500 peces.

 Aquesta revisió del patrimoni artístic combina l’aposta pels titulats de la UPV el treball dels quals comença a ser reconegut a nivell nacional i internacional, amb artistes de gran trajectòria curricular. D’aquesta manera, la mostra finalment inclourà obres d’un total de 14 artistes: Alberto Adsuara, Greta Alfaro, Marta Blasco, Vanessa Colareta, Cristina de Middel, David Ferrando, Álex Francés, Nuria Fuster, Javier Gayet, Patricia Gómez i María Jesús González, Nacarid López, Irene Pérez i Francisco Sebastián Nicolau.

Fotografia contemporània, dibuixos, videoinstal.lació i obra sonora

 Déjà vu. Relectures i discronies visuals”, oferirà, a més, l’oportunitat extraordinària de contemplar unes peces que, en l’actualitat, no es troben situades en cap de les dependències públiques de la UPV. Composta majoritàriament per treballs de fotografia contemporània, la mostra inclou també dibuixos, una videoinstal·lació i una obra sonora sobre el campus escultòric de la UPV.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere