Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Neix a Lleida un punt de trobada de talents emergents del cinema internacional / Fundació Sorigué

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

hicam2

 La Fundació Sorigué ha presentat avui ‘MOVIEMENT. Fundació Sorigué’, una Trobada Internacional d’escoles de cinema que reunirà estudiants amb professionals de prestigi del sector cinematogràfic i audiovisual.

 La primera edició tindrà lloc l’abril del 2015, i el Centre de Producció Audiovisual Magical Media ha estat l’escenari d’aquesta presentació, que ha tingut la presència de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; la directora de la Fundació Sorigué, Ana Vallés; el director de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, Juan Ferrer, i representants d’escoles de cinema nacionals, estatals i internacionals.

 Aquest projecte neix a partir de la relació pròxima que la fundació ha mantingut amb el cinema i a la qual ha volgut donar més impuls durant els últims temps.

 En aquesta línia han creat aquesta iniciativa, un treball conjunt entre la fundació i Juan Ferrer, amb el qual van començar a treballar fa un any per crear sinergies i generar valor, ha explicat Ana Vallés.

 A la trobada hi han estat presents representants d’algunes de les escoles de cinema més importants d’Espanya i la primera escola internacional que participarà en aquest projecte: Pablo Rovito, director de l’Escola Nacional d’Experimentació i Realització Cinematogràfica de Buenos Aires (ENERC); Aritz Lekuona, director de Màrqueting de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC); Jorge Varela, gerent de l’Escola de la Cinematografia i de l’Audiovisual de la Comunitat Autònoma de Madrid (ECAM); Txema Muñoz, coordinador del programa de curtmetratges KIMUAK del País Basc, i Joan Busqueta, degà del Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (UdL).♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere