Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Comissió Europea presenta a Lleida la campanya ‘Joventut en Moviment’ per promoure l’ocupació dels joves

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

image002 (1)

 

La Comissió Europea presenta a Lleida la campanya ‘Joventut en Moviment’ per promoure l’ocupació dels joves i informar-los d’oportunitats de formació i treball arreu de la UE

 La Comissió Europea presentarà avui dimarts 22 d’abril la campanya ‘Joventut en Moviment’, que tindrà lloc durant la Fira de Formació i Treball de Lleida. Es tracta d’una campanya d’abast europeu que arriba per primer cop a Catalunya per informar els joves sobre les oportunitats de formació i treball a la UE.

 El director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i el tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Projecció Exterior, Fèlix Larrosa, presentaran la campanya des de la nova ubicació del punt d’informació Europe Direct, que es trasllada a les dependències de l’Ajuntament de Lleida.

 El centre d’informació sobre la Unió Europa Europe Direct Lleida és fruit d’una col·laboració de la Comissió Europea amb l’Ajuntament de Lleida. La nova ubicació del centre permetrà un impuls a la seva tasca. En aquest sentit, la centralitat de l’espai i l’accessibilitat per a la ciutadania permetran una millor difusió de la informació de la Unió Europea, de la legislació europea, de les seves polítiques i del foment del debat actiu de la ciutadania amb les institucions, tasques que té encomanades.

 “Joventut en Moviment”, estarà present a la Fira de Formació i Treball de Lleida amb un estand instal·lat per la Comissió Europea entre el 24 i 26 d’abril, és una campanya de caràcter informatiu i participatiu sobre el treball, la formació, programes de joventut i d’emprenedoria dirigit a tots els joves interessats en conèixer les oportunitats que la Unió Europea ofereix per estudiar, formar-se i treballar en un altre país.

 Aquesta iniciativa està destinada a impulsar el potencial de la joventut a Europa, en un moment en què la crisi, l’alt nivell d’atur juvenil i unes taxes d’abandonament escolar massa elevades requereixen oferir fórmules que permetin una adequada capacitació per afavorir la incorporació dels joves en el mercat de treball.

 D’aquesta manera, la  Comissió Europea pren el lideratge en el suport a les polítiques d’afavoriment de la creació de treball i la incorporació de joves al món de treball: iniciatives com el meu primer treball Eures, la Garantia Juvenil, els programes de formació i mobilitat juvenil són clars exemples d’aquesta política.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere